Stofferen Den Bosch

stofferen den bosch

Dit artikel gaat over stofferen Den Bosch.  Jaren geleden heb ik de opleiding stofferen gevolgd in Amsterdam. Daarna heb ik stages gelopen bij verschillende stoffeerders. Daar leerde ik de kneepjes van het vak. Want stofferen moet je echt in de praktijk leren.  Sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen stoffeerderij in Den  Bosch. Ik werk samen met 2 andere stoffeerders. Samen kunnen we meer werk aan en helpen elkaar waar nodig is.

Passie

Stofferen Den Bosch gaat ook over de liefde en passie die ik voor de ambacht stofferen heb. Het stofferen van een meubel geeft mij veel voldoening. Elke handeling geeft resultaat. Een oud meubel kan er weer jaren tegenaan. Het is afwisselend werk. Geen enkel meubel is hetzelfde. Elk probleem heeft een andere oplossing. Dat maakt het interessant en nooit saai.

Stofferen

Meubelstofferen is een vak apart, het vereist kennis, inzicht en vaardigheden om met tal van materialen een zitmeubel te vervaardigen of te renoveren. Herstoffering begint bij het maken van een goede diagnose. Behalve de stoffering dient vaak ook de onderstoffering, de vulling of de vering van de stoelen of banken of kussens te worden vernieuwd. In stofferen Den Bosch laat ik u zien dat het een goede keuze is om een meubel te laten herstofferen. U heeft bij ons een ruime keuze uit stoffen: velours, wol, linnen, print, effen, noem maar op.. Merken zoals Vescom, Febrik, Keymer hebben we in ons assortiment. Het zitmeubel wordt volledig vernieuwd waardoor deze weer als nieuw is. U kunt zelf kiezen of u een zachte of harde zit wilt hebben. Van u oude zitmeubel hoeft u geen afstand te doen. Meubelboulevards te bezoeken om een nieuwe stoel te scoren. Een erfstuk van moeder of oma kan behouden worden en in een nieuw jasje past het weer helemaal in het interieur van nu.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.