meubelstoffeerder Lindenmeubels

meubelstoffeerder

 

Zijn uw meubelen toe aan een nieuwe ‘look’? U wilt die oude, doorgezakte stoel van oma niet weg doen? Vertoont die lekkere bank nu toch wel erg grote slijtplekken? Dan bent u bij meubelstoffeerder lindenmeubels aan het goede adres! Onze meubelstoffeerderij is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Als meubelstoffeerder werk je met vele verschillende soorten stoffen. Wij hebben een uitgebreide collectie meubelstoffen, leer en kunstleer. In vele kleuren, dessins en stijlen. De stoffen variëren in prijs, er is voor ieder wat wils.

Bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen worden weer als nieuw. Als meubelstoffeerder werken wij op de oude manier met singels, veren, gekoppelde en afgenaaide zittingen. Maar ook op de moderne manier met polyether of koudschuim.

Maar wij maken ook een nieuwe bekleding op uw:

  • restaurantstoelen
  • kantoormeubelen
  • lounge kussens
  • kapsalonstoelen
  • kamper en caravan

Wij maken als meubelstoffeerder ook kussens op maat voor bijvoorbeeld uw caravan en camper. Voor loungekussens hebben we outdoorstoffen die goed tegen zonlicht, regen en vuiligheid kunnen.

Kortom: voor alles op stoffeergebied kunt u bij ons terecht. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Door middel van een foto te mailen of te appen kunnen wij al een goede inschatting maken van het werk wat het zal zijn om uw meubel te herstofferen.

Reacties zijn gesloten.