Linden stoffeerderij

Meubel stoffering is een vak apart, het vereist kennis, inzicht en vaardigheden om met tal van materialen een zitmeubel te vervaardigen of te renoveren. Herstoffering begint bij het maken van een goede  diagnose. Behalve de stoffering dient vaak ook de onderstoffering, de vulling of de vering van de stoelen  of banken of kussens te worden vernieuwd.

Het stofferen van een meubel geeft mij veel voldoening. Elke handeling geeft resultaat. Een oud meubel kan er weer jaren tegenaan.

Naast stofferen zijn wij ook bekwaam in het restaureren en opknappen van houtwerk.

Wilt u een meubelstuk laten stofferen ? Bij ons krijgt u deskundig advies en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Dus is de stof van je stoel of bank versleten? Is het binnenwerk slecht? Misschien heeft u behoefte aan een andere kleur of een andere uitstraling? Als allround stoffeerder beschik ik over een schat aan ervaring  en geef ik u deskundig advies. Twijfel niet en vraag een offerte aan. Deze is vrijblijvend en kosteloos.

Werkwijze

Neem contact op via mail of telefoon,

info@lindenmeubels.nl
06 22 450 941

Stuur een foto door van het meubelstuk dat u wilt laten herstofferen. Vanaf de foto kan ik u een richtprijs geven.

Eerste kennismaking

Neem indien mogelijk het meubelstuk mee naar de stoffeerderij. Maak vooraf een paar foto’s van de inrichting van uw huis, zodat er een voorbeeld is  waar de meubels bij moeten passen. Ik heb dan ook inzicht in uw interieur en de meubels die gestoffeerd moeten worden en laat u voorbeelden van bekledingen zien. Indien nodig kan ik ook naar u komen. Op de stoffeerderij heb ik vele staalboeken liggen. Staalboeken kunnen uitgeleend worden voor één of  meerdere dagen. Hierna zal ik een offerte maken.

Gaat u akkoord met de offerte en heeft u een stof uitgekozen dan vraag ik om een aanbetaling van 50 procent. Dit ivm inkoop van materialen.

Contactgegevensinfo@lindenmeubels.nl

Reacties zijn gesloten.