Sanne van der Linden

Redden, repareren, restaureren, recyclen, hergebruiken en heroverwegen zijn mijn  richtlijnen. Ik kijk met hernieuwde blik naar oude meubels. Veel meubels worden na een paar jaar weggegooid omdat we erop uitgekeken zijn of toe zijn aan iets nieuws. De trends veranderen continue. Vaak wordt gedacht dat voor een nieuw uiterlijk van je huis een hele nieuwe inrichting nodig is. Ik ben het hier niet mee eens en willen laten zien hoe mooi oude meubels zijn.

In 2012 ben ik gestart met mijn bedrijf. Na jarenlang in de leer te zijn geweest bij een ambachtsman heb ik besloten om mijn eigen onderneming te starten. In de praktijk heb ik geleerd hoe je antieke meubels kan restaureren. Dit geheel volgens traditionele technieken uit de 18de en 19de eeuw. Daarnaast heb ik een opleiding stofferen gevolgd. Ik combinatie met het restaureren leek me dit een waardevolle toevoeging op mijn werkzaamheden. Inmiddels is het stofferen naar de voorgrond getreden.

Het stofferen van een meubel geeft mij veel voldoening. Vanaf het moment dat ik begin, ben ik aan het bouwen. Elke handeling geeft resultaat. Een oud meubel kan er weer jaren tegenaan.Naast het restaureren ben ik meubels gaan in en verkopen. De zoektocht naar mooie, unieke meubels.

Mijn producten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en mooie afwerking. Oog voor detail vind ik erg belangrijk

Sanne  van der Linden

Contactgegevens | info@lindenmeubels

Reacties zijn gesloten.